De 21 beste Duitse autosites 2023 (o.a. Mobile.de, Autoscout24.de)

Dit overzicht bevat de beste Duitse autosites zoals Mobile.de, Autoscout24.de. Hiermee vindt je gemakkelijk jouw import auto. Waarom kopen zoveel Nederlanders een auto uit Duitsland? Het is veel voordeliger om een auto te importeren uit Duitsland, dan een auto te kopen in Nederland. Naast het voordeel, is het aanbod op Duitse autosites ook nog eens veel groter. Waardoor jij veel meer kans hebt de auto te vinden in de kleur en uitvoering die jij voor ogen hebt. Waar kan je auto’s vinden om te importeren? In dit artikel bespreken we de grootste Duitse occasion sites en merkdealer occasion sites.

Duitse occasion sites

De Duitse autosites zijn de meest gebruikte websites voor het vinden van een Duitse auto. Hier worden auto’s aangeboden van zowel autodealers, autobedrijven en particulieren. Op de grootste occasions sites Mobile.de en Autoscout24.de staan bijna alle auto’s die in Duitsland worden aangeboden. Daarnaast zijn deze websites ook in het Nederlands in te stellen.

Duitse occasion sites:
1. 
Mobile.de
2. 
Autoscout24.de
3. 
Autobild.de
4. 
Gebrauchtwagen.de
5. 
PKW.de
6. 
Ebay.de

Dit is de grootste Duitse autosite van Duitsland. Hier worden gigantisch veel auto’s aangeboden. De auto’s worden hier aangeboden van zowel merkdealers, autobedrijven, handelaren en particulieren. Elke auto die in Duitsland wordt aangeboden kan je hier wel op vinden. Kortgezegd, de website om naar toe te gaan. De taal van de website is in het Nederlands in te stellen.

Wellicht dat je Autoscout24 wel van naam kent, deze naam heeft ook een Nederlandse website waar Nederlandse auto’s worden aangeboden. In vergelijking met de Duitse autosite Mobile.de worden hier iets minder auto’s aangeboden. De taal van de website is in het Nederlands in te stellen.

Dit is het automagazine van Duitsland. Naast de laatste spionagefoto’s en nieuwtjes van de Duitse autofabrikanten kan je hier ook terecht voor Duitse occasions. Auto’s worden hier aangeboden van zowel autobedrijven als particulieren. Let op, deze Duitse autosite is wel alleen het Duits.

Op gebrachtwagen staat ook een groot aanbod van auto’s. De zoekfuncties en weergaven van de resultaten zijn minder overzichtelijk dan op Mobile.de en Autoscout24.de. Let op, deze Duitse autosite is wel alleen het Duits.

Wat onderscheidend aan PKW.de is dat er een indicatie wordt gegeven wanneer een advertentie een goed aanbod is op basis van de marktprijs. Daarnaast vindt je hier auto’s van particulieren die niet op sites als Mobile.de worden aangeboden. 

Op Ebay zijn met name auto’s te vinden die worden aangeboden door particulieren. Op Ebay zijn zeker goed deals te scoren omdat hier met name met biedingsystemen worden gewerkt.

Merkdealer occasionsites

Ben je opzoek naar een auto van een merkdealer? Op de dealersites worden zowel jonge occasions aangeboden als Jahreswagens. Jahreswagens zijn fabrieksoccasions die door werknemers van autofabrikanten zijn gereden. Aangeboden auto’s op deze Duitse autosites zijn  erg interessant om het meestal luxe uitvoeringen zijn, goed onderhouden en van jonge leeftijd (maximaal anderhalf jaar oud). 

Merkdealer occasion sites
7. Audi Gebrauchtwagen
8. BMW Gebrauchtwagen
9. Ford Gebrauchtwagen
10. Jaguar Gebrauchtwagen
11. Land Rover Gebrachtwagen
12. Mercedes-benz Gebrauchtwagen
13. Mini Gebrauchtwagen
14. Nissan Gebrachtwagen
15. Opel Gebrachtwagen
16. Porsche Gebrauchtwagen
17. Renault Gebrauchtwagen
18. Skoda Gebrauchtwagen
19. Toyota Gebrachtwagen
20. Volkswagen Gebrauchtwagen
21. Volvo Gebrauchtwagen

 

 

De beste Duitse autosite is uiteindelijk Mobile.de te gebruiken voor het zoeken van een Duitse import auto. Deze website heeft het grootste aanbod, is in het Nederland beschikbaar, heeft goede zoekfunctionaliteiten en met behulp van BpmBuddy worden alle prijzen van de advertenties getoond incl. BPM en importkosten.